Tjejkväll i Linköping

Ikväll blir det tjejkväll hemma hos Sanna i Linköping, ska bli riktigt kul att äntligen få se hur hon bor. Det är ju inte så ofta man är iväg en varadgskväll så jag ska försöka att njuta av varenda sekund i mina trevliga vänners sällskap. Åsa och Mickis ska också med :)

Vi höres!

Nya skor

Köpte världens tuffaste skor till Emma lördags, är bara tvungen att visa! Fina va? Nästan så mamma blev avis :)



Pissmåndag

Ja man skulle väl kunna säga att den här måndagen är = totalförstörd! Och då undrar ni ju kanske varför?

Jo det är ju så att när jag kom till jobbet imorse så skulle jag åka ner i garaget och parkera och vad händer.........
Den platsen (den största) som jag vanligvis ställer mig på var upptagen så jag inser ganska snabbt att jag måste ta någon utav de andra. Bakom mig kommer en pappa ifrån Emma´s dagis som också brukar parkera i garaget. Jag känner att jag är ivägen och blir lite stressad över att jag inte kommer in och då händer självklart det som i
inte får hända.

Jag hör ett skrapande ljud och förstår att bilen går emot pelaren bredvid mig. Jag får blackout och vet om jag ska ratta till höger eller vänster om jag ska lägga huvudet på ratten och börja tjuta. Herregud vad gör man?

I backspegeln ser jag hur dagispappan klivit ur bilen och är påväg emot mig och det enda jag tänker på är att försöka att samla mig. Han säger åt mig att ta det lugnt och frågar om jag vill ha hjälp att backa ut bilen. Snäll som han är fixar han så att jag kan köra upp bilen och ställa mig på övervåningen istället. Fy faan vad pinsamt! Kul att träffas på dagis nästa gång.....not! Han tänkte nog att kärringar inte ska ha körkort.

Det enda positiva i det hela är att jag vet att vi nu är 4-5 st som gjort samma sak i garage helvetet så i´m not alone :(

Imorgon ska vi lämna in bilen och få domen.

Ont i huvudet

Har haft ont i huvudet i 3 dagar nu och det är inget vidare. Som tur är har vi ju förmånen att få gå till världens bästa kiropraktor Matthias Ekström på Citykiropraktiken. Har precis kommit därifrån och känner mig som en ny människa. Thank´s nu är helgen räddad!

Sjukt mycket att göra på jobbet

Shit idag ringer det helt sjukt mycket på jobbet, jag känner mig helt lost i huvudet. Slutar tidigt idag så det blir skönt.

Idag på em kommer några grannar till oss på en fika, det är Tina, Stella och hennes lillebror. Stella är lika gammal som Emma och dem har bara träffats 2 gånger förut och båda gångerna var på Veras kalas. Det ska bli jätte kul och se om dem kanske hittar varandra. Tror att det kan vara bra att ha en tjejkompis i området även fast hon har flera kanon härliga kill kompisar.

I helgen har det blivit en hel del pyssel hemma i huset. I lördags fixade jag lite i trädgården och i söndags blev det tvätt och städning inomhus.

Bjuder på lite bilder

Lördagar = Stallet. Emma borstar Tuffe Viktor innan det är dags
att rida.


Plantering. Mitt egna arangemang. Blev faktiskt riktigt fint!





På lördags kvällen fick vi spontan gäster nämligen Anders & Jenny.
Det tillhör inte vanligheten att dem kommer på besök, riktigt trevligt
Anders tog totalt över i köket (blev inte förvånad :))



På menyn stod det Entrecote med potatisgratäng & rödvinssås. Mums!



Innan middagen hade vi vinprovning. Fick smaka ett vin som var
lagrat sedan 1995 och det var heöt makalöst gott.


Tack för maten brollan! Du är alltid välkommen i vårat kök!

Välkommen till världen!

Massor med grattiskramar till min kusin Michael hans Linda som numera är stolta föräldrar till en liten tjej.


Välkommen till världen!


Kärringen total förstörde min dag

Ja fy faan va lack jag är! Idag har Åsa och jag varit runt på Ingelsta området en sväng. Vi har bl.a. varit på Maxi där en jävla kärring totalt förstörde min dag. Jag skulle parkera i garaget på Maxi och eftersom jag inte riktigt är varm i kläderna riktigt ännu när det gäller att parkera så tog det en stund innan det blev bra. Under tiden gick en kärring förbi som bara garvade åt mig och dyngblängde. Det var inget snällt skratt utan ett riktigt förnedringsskratt. Självklart så råkade hon få syn på reporna på bilen och glodde då ännu mer på mig och skrattade. Åsa som parkerat bakom mig höll på att ta ut Linus vagn när kärringen säger till sin man
- Ja den där skulle man ju inte vilja parkera bredvid ha, ha, ha!

Fy faan jag ville bara gå ur bilen och strypa henne! Ursäkta mig då att jag har haft körkort i mindre än en vecka och har problem att parkera! Vad ger henne rätten att förnedra mig på det sättet? Jag ångra ihjäl mig att jag inte visade et stort fett

Roadtripp

Igår åkte jag & Åsa på en lite roadtripp till Vingåker Outlet. Jag körde hela vägen både dit och hem och det gick faktiskt riktigt bra, bra träning :) Tyvärr hittade jag inte nå´t särskilt utan det enda som åkte ner i kundvagnen var 2 par polarn trosor till Emma. Åsa dock hittade desto mer så det var ju tur att vi inta åkte förgäves. Emma var hos farmor & farfar under tiden, tack snälla ni! Ibland behöver man verkligen lite egentid men på nå´t lustigt sätt är det nästan då man saknar henne som mest, kanske lite underliggande dåligt samvete?

Kvällen tillbringades med nära & kära där vi åt & drack gott. Blev lagom sent så det känns skönt idag.

Idag är jag sugen på att åka runt till lite inredningsbutiker och kolla om man kanske kan få lite inspiration till hemmet. Jag skulle verkligen vilja ha någon slags färgexplosion i köket och kanske i något mer rum, allt är nämligen svart & vitt hemma hos oss. Är riktigt sugen på en lampa ifrån Kartell men vet iså fall inte vilken färg vi ska ha? Ja, ja det blir väl att försöka  att muta Emma som inte tycker att det är skitkul att åka runt i affärer så får vi se hur det går :/

Vilken färg tycker ni är snyggast?

Gissa vad jag har fått idag................

Jag klarade uppkörningen idag och har äntligen fått körkort, så  himla underbart!

Nu kan jag släppa all jäkla press som varit i 3 veckor och bara njuta och få bestämma själv vart jag ska köra. Uppkörningen gick bra men det blev några små missar lite här och där. Jag trodde självklart att jag hade kuggat men när jag såg att han på vägverket kryssade i GODKÄND så fylldes ögonen med tårar och jag ville bara krama honom för att jag var så lycklig.

Jag lurade Jonte och sa att jag hade kuggat och han gick på det, stackarn! Han blev skapligt glad när jag sa att han blev lurad ha, ha!

Efter att jag hämtat Emma på dagis så tog jag en premiär tur på egen hand och det kändes riktigt bra men måste dock erkänna att man är ju långt ifrån klar. Det är bara att köra, köra och fortsätta köra. När jag kom hem låg det jättefina blommor på bordet ifrån Jonte (love you!) och ute i trädgården gömde sig svärmor, Åsa, Jens, Limpan och Ingela. Värsta överraskningen! Tack snälla ni! Ni är bäst!

Vill ge massor av kramizar till min mamma, utan dig hade det här aldrig gått vägen. Älskar dig!

Detsamma gäller självklart dig min älskling! Ett tag höll det på att bli skilsmässa men vi klarade det :)

ÄNTLI GEN!




Snörvel!

Godmorgon!

Ligger i sängen, snörvlar och nyser om vartannat.....värdelöst! Har som väl är ingen feber och känner mig hyfsad iallla fall så det är bara att pinna på helt enkelt.

Helgen har mestadels bestått av stalltjänst. Jag red i fredags och igår började Emma på sitt efterlängtade ridlekis igen.  Den här gången var gruppen mycket större och ytterligare en liten kille har börjat. Emma fick Rex och hon var så duktig! Det bästa med ridlekis är att det inte bara är ridning utan dem får även lära sig stallregler som t.ex hur man beter sig mot sina kompisar och hästar i stallet, dem har även en del teori (på deras nivå). 



På em igår så behövde jag övningsköra lite eftersom det drar ihop sig till den stora dagen :/ Eftersom Jonte är på Hästö så ställde min mamma upp (du är bäst!) och körde med mig. Vi slängde in gummistövlarna i bilen och bestämde oss för att åka utåt Rejmyre för att plocka kantareller. Man hör ju typ alla säga att dem går in i skogen och sen står kantarellerna där mitt framför ögonen......jag kan säga att dem stod defenitivt inte framför våra ögan men vi hittade några stycken. Bättre lycka nästa gång!

Emma var lycklig för hittade minsann en pytteliten groda


Skogen resulterade tyvärr i att Emma numera ser ut som om hon gått en boxningsmatch. Jag säger bara jävla myggor! Jag förstår inte varför dem behöver finnas på just våran planet? Stackars liten! Nu är det bara att proppa i henne Clarityn och hoppas på att svullnaden ger sig.



Idag blir det lite mer körning annars vet jag inte vad vi ska hitta på? Vi får väl se vad dagen erbjuder :)

Over and out!

Kärlek!

Världens finaste kusiner <3 




Halsband är gott




Min goding!


RSS 2.0