Blev nostalgisk

För er som inte visste så har vi turen att bo väldigt nära Hageby Ridklubb. Där har jag spenderat många år när jag var yngre och vad kan man säga mer än att hästar är bland det bästa som finns. I söndags hade jag ordnat så att Emma skulle få rida en halvtimmas ponnyridning och hon blev ju självklart överlycklig. Ett utav hennes kloka citat blev
"Men mamma hur ska jag hoppa då?" Alltså hon är ju bara för go!

Måste säga att det är kanonbra, man betalar 50 kr för 30 min och får då välja att gå i ridhuset eller i skogen (då vädret tillåter). Kan lova att jag blir nostalgisk när jag kliver in och känner lukten, skulle kunna bosätta mig där. Har även tänkt att anmäla Emma till ridlekis som börjar nu till våren.

Ha,ha undrar vem som tycker att det är mest roligt.......Emma eller mamma???


Genomgång av gamla bilder

Nu på em har jag fått mig några riktigt roliga skratt. Har gått igenom våra bilder på datorn och tänkte att jag ska dela med mig. Varsegoda!


Här Åsa är vad du kan vänta dig om någon månad eller 2
    

Effektiv städning på Hospitalsgatan. Bra tips till alla småbarnsföräldrar :)
  

Elvis, Priscilla and The Hippie man
  

Brorsan & jag på hans 40, års fest. Tidernas absolut roligaste partaj! Puss på dig brollan!
  

Sorry mina älsklingar men jag var tvungen att bjuda på denna. Jens, du är ju värsta supermodel, kolla in ögonen ha,ha!

Snart Påsk

Igår tog jag tillfälle i akt och påskpyntade lite på jobbet, det blev riktigt fint. Tänk vad lite färg och pynt kan göra!


För ett tag sedan beslutade vi oss (Jonte & jag) för att vi skulle kasta ut våran vidriga duschkabbin och sätta in ett badkar istället. Igår kom det och gissa om det var en liten tjejja som blev lycklig! Jag tror hon tillbringade en hel timma i badet :) Nu känns badrummet fräscht igen.





Ikväll blir det årsmöte på dagis, känns inte skitkul direkt men nödvändigt. Värsta är nog att det alltid tar så´n tid man vill bara hem. Men man får väl tänka på att det är världens absolut bästa dagis och att det är för Emmas skull.

Längtar till sommaren

Jag längtar så sjukt mycket till sommaren men tyvärr är det väl bara att härda ut!

Bjuder på några  härliga sommarbilder så länge
                                                  
 Hoppas på att få tillbringa några härliga sommardagar på Hästö
       

Och kanske hälsa på Leif & Eva på landet


Och umgås familjen


Premiärgrillning

I fredags kom Robban & Elin  (Emmas dagiskompis) hit på besök. Vi premiärgrillade faktiskt och på menyn stod det pommes & fläskfilé med Creamy pepper sauce, det var helt underbart gott. Medans Jonte grillade satt vi andra i uterummet med gasolvärmaren, kändes som att sommaren inte är så långt bort ialla fall.

Idag blir det kalas igen, vi ska till Emmas kusin Julia. Det är faktiskt vädigt kul för ibland när Emma gör vissa miner kan man verkligen se hur lik hon  är alla sina kusiner, vi Nobrantare måste något speciellt ha, ha!

See you!

me & i

Ikväll ska jag hem till Mickis  på m & i party, ska blir skojigt! Har faktiskt redan varit inne på hemsidan och tjuvkikat så jag har redan bestämt vad jag ska köpa. Tror att Emma kommer att bli superfin i dem här kläderna.

  

Vilket väder!




Så himla underbart väder det har varit idag, solen har tittat fram och man känner liksom hur det spritter i hela kroppen. Jag hade turen att sluta tidigt idag så när Emma och jag kom hem dukade vi fram mellis på altanen sedan satte vi oss i varsin solstol och bara myste. När Jonte kom hem åkte vi en sväng till blomsterlandet och köpte lite fina vårblommor som jag har planterat i en kruka på framsidan, det blev påskliljor och krokus, mycket vackert.


                                                                                       
       Keep on shining !!!!!!!!!!!        

Måndag

Jaha så var det måndag igen, helgerna går liksom för fort!

I lördags morse när jag vaknade tittade jag på mobilen och insåg att klockan var 06:30,  jag rusar upp ur sängen, ropar på Jonte och svär över att jag har försovit mig som faan.......hör då Jonte som säger "jaha och vart ska du då?" Plötsligt inser jag att det är lördag och att jag inte alls skulle till jobbet, typiskt!

I helgen har vi även

varit på kalas


haft besök av familen Karlsson/Engstöm


hann även med en film inkl en tupplur



Nu ska jag återgå till jobbet.........goodbye!

Fredag, äntligen!

Äntligen fredag! När jag kom hem idag kändes det som om jag hade glömt kvar hjärnan på jobbet, har varit lite rörigt ett par dagar men nu äntligen är det fredag så jag ska försöka att ladda om under helgen.

När Jonte kom hem åkte vi till Ida & Anders för att få träffa deras nya familje medlem Magda.

Hon var så liten och så himla gullig, hon är jättelik Wilma. Man blir ju liksom något sugen!
I tisdags morse berättade jag för Emma att Wilma blivit storasyster, då tittade hon på mig lite konstigt men sa inget mer direkt. När jag sedan hämtade henne på dagis så kom fröken Damira fram och gratulerad eftersom Emma sagt att hon skulle bli storasyster, inte lätt att förstå allting jämt :)

Imorgon förmiddag blir det kalas hos Emmas dagiskompis Wilma, födelsedagspresenten blev inhandlad idag på lunchen så allt är fixat och klart.

Have a nice weekend!


In i bloggträsket



Jaha då var det då min tur att hamna här i bloggträsket!

Jag har funderat ett tag på det här med att skaffa blogg och bestämde mig typ nyss för att så får det bli. Kan egentligen inte påstå att jag tycker värst mycket om att skriva men har bestämt mig för att ge bloggandet en chans. Antagligen har jag låtit mig påverkas av mina vänner som nästan alla har egna bloggar.

För den som undrar så heter jag ialla fall Cilla, bor med sambo Jonas och vår underbara dotter Emma som nyss fyllt
4-år. För precis 1-år sedan blev vi husägare, det var det bästa vi gjort förutom Emma då förstås ♥

Jag älskar att umgås med familj och vänner, bjuder gärna på en bit mat om tiden räcker till. Har ganska nyligen blivit moster och Emma stolt kusin till världens sötaste lilla kille som heter Limpan, han är vår lilla guldklimp.....love you!

Idag har jag ialla fall lärt mig att en del människor verkligen inte är dem man tror, känns olustigt!

Ja, ja vi får la se hur det utvecklar sig........... alltså bloggen och livet med för den delen...........Tjing!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0