Champions of rock + + + + +



I lördags var vi på Champions of rock och det var bara så himla bra, det var totalt omöjligt att sitta stilla! Peter Johansson var verkligen kung på scenen men hans två gästartister Nina Söderquist och Kerry Ellis var minst sagt lika bra, två ursnygga tjejjer med riktig klös i. Måste även ge kredd till Stadium Arena som passade perfekt för så´na här tillställningar. Som tur var så fanns det flera barer för törstig blev man ju efter alla schyssta moves :)

Efteråt fortsatte vi ner mot stan. Grand hade någon slags nyinvigning på en bar så vi passade på att ta lite gratis mat & dryck. Tyvärr var det inget vidare drag där så vi gick vidare och hamnade till slut på O´learys där vi blev kvar till stängning.

Igår var vi lite halvsega båda två. Det var riktigt lyxigt att få sovmorgon ända till 10.30. Emma skulle inte komma hem förrän på em så vi passade faktiskt på att gå på tidiga bion, vi såg Flickan som lekte med elden. Längtar redan tills 3:e filmen kommer ut.

Idag är det måndag så det innebär ju att man har 5 dagars jobb framför sig och just det min födelsedag!

Bye!


Kommentarer
Postat av: Ida

Kul att det var bra! :) Jag har lite dåligt samvete för att det bara fanns en plats o att jag bytte. Hoppas hoppas det blir en till så du med kan göra det.. Kram

2009-10-26 @ 13:10:58
URL: http://alexxia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0