Godmorgon!

Emma blev så glad när jag berättade att hon fått en liten tjejkusin :)

Nicke ringde precis och berättade att mamma och Emil slagit vad om vad det skulle bli, kille eller tjej och när Nicke berättat över telefon att det blev en tjej så var det någon som blev besviken men mest för att han just förlorat 10 kronor ur spargrisen till mormor (tror dock att han slapp betala) ha, ha barn är för roliga! Ska bli kul och höra Emils reaktion första gången han får träffa sin lillasyster. Jag hoppas att han inte är lika ofärskämd som sin pappa som tyckte att hans lillasyster (alltså jag) var äcklig och att ingen fick röra henne, snacka om avundssjuk :) Han är ialla fall förlåten och är och kommer alltid att vara världens bästa storebror vilket jag tror att Emil också kommer att bli.

Bjuder på en härlig morgonbild

Välkommen till världen lilla Elvira

Och så kom hon äntligen kl 18:50 12/11 2009, välkommen till världen lillla Elvira!


Nu är det igång, så spännande!

Nu är Y & N på BB, värkarna hade börjat igår och fortsatt inatt. Pratade med mamma vid 10 tiden och då skulle dem precis åka så nu kan vi inte göra mer än att vänta. Åååå det är så spännande, undrar om det är en mini Emil som kommer ut blond med blå ögon eller om Ylvas drag slår igenom den här gången?Iiså fall blir det en mörkhårig bebbe med underbart fina rådjursögon.

Jag håller alla mina tummar och tår för er! Love you   

En liten nyfödd tomte 2004

Projekt tvättstuga





Nu har vi äntligen påbörjat projekt tvättstuga. Eller äntligen och äntligen jag hatar ju allt vad byggdamm heter så på så sätt känns det ju skit ha,ha! Jag får tänka på att det kommer att bli superfint när det är färdigt. Vi är väl inte helt klara med hur slutresultatet ska bli men vi får planera under vägens gång.  Tänkte tipsa om en väldigt bra sida på nätet som heter Styleroom där det finns massor med bra inspiriation att ta del av när man ska renovera.

Ikväll åker mamma till Stockholm för att ta hand om E när Y & N ska in på BB imorgon. Så spännande!

Have a nice day!

Uppdatering

Usch! Har verkligen varit dålig på att uppdatera men nu ska jag försöka att ta mig i kragen igen.

Det har väl inte hänt så värst mycket  på sista tiden. I förra veckan åkte jag på nå´n influensa men om det var baconsjukan eller inte är ju svårt att veta. J & jag har ialla fall bestämt nu att vi ska vaccinera oss hela familjen, känns lika bra. Vi har velat fram & tillbaka så länge nu så det var dags att bestämma sig.

Fam Nobrant/Pehrsson går ju i väntans tider och bebben kan dimpa ner vilken dag som helst, var beräknad den 5/11 men eftersom det förmodligen är så varmt & skönt i mamma Y:s mage så vill den nog stanna ett tag till :) Om bebben inte kommer ut tills på torsdag så blir det igångsättning torsd eller fred om jag har förstått det rätt.

Vi längtar efter dig lilla vän! Kom ut nu!



RSS 2.0