Uppkörning framflyttad

Igår efter min körlektion kom jag tillsammans med min körskolelärare Stefan fram till att flytta fram uppkörningen. Jag känner mig inte 100 % säker ännu i trafiken och det gör man väl i.o.f.s. inte förräns efter att ha kört många, många mil, jag måste försöka att fokusera mer när jag kör. Har verkligen problem med att fokusera på flera saker samtidigt, jag ska titta tidigt, komma ner i fart, hinna, blinka, hinna överblicka, titta i döda vinkeln, placera mig rätt, ja herregud allt detta plus mycket mer ska jag hinna på så kort stund. Stefan säger att jag behöver mer mängdträning i trafiken och det kan jag hålla med om, det är ju ingen idé att lägga en massa pengar på uppkörningen om man vet redan innan att det förmodligen inte går vägen. Så några fler körlektioner och mer träning hemma så hoppas jag att det går vägen den dagen jag ska köra upp. Tack förresten för alla grattis och all peppning!

Igår var det dags för min andra ridlektion och det gick verkligen "så där" bra, usch! Vi hade bestämt att vi skulle ha samma häst tre ggr i rad men av någon anledning så fick inte jag det igår, vet inte varför? Jag fick istället en häst Mistika som var ny på Hageby. Eftersom hon var ny så var hon mest intresserad av allt annat, hon gnäggade och spetsade öronen efter några andra hästar som red ut i skogen, jag trodde helt ärligt att hon skulle ta språng och dra över staketet med mig på för att få följa med dem :) Hon var nervös och verkade lättskrämd för det mesta runt omkring och det i sin tur resulterade i att jag satt helspänd och var nervös över att bli avkastad. Jag fokuserade på allt annat än att försöka att avleda henne ifrån det som var runt omkring. Jag har ialla fall bestämt mig för att ge henne en andra chans nästa gång för att se om det går bättre och se om jag kan försöka att slappna av lite mer. Hur som helst så är det så mysigt och kul. Jag längtar redan till nästa fredag!

Ikväll blir det partaj hos fam Berglund/Alexandersson, ska blir riktigt trevligt! Måste ju även passa på att önska dem lycka till med det ev husbygget, håller tummana för er!

Vill även önska min älskade världs bästa svägerska Åsa lycka till i skolan, det kommer att gå superbra! Jag är ju inte så haj på Naturkunskap men finns alltid här för dig om du behöver hjälp. Love you, du är bäst!

Hoppas att ni alla får en trevlig helg!

Körkort del 1 avklarad

Jag klarade teorin, så jävla nice! Jag har verkligen så´n himla lust att bara bränna böckerna eller kasta dem. Nu är det bara att koncentrera sig på nästa moment. Hoppas, hoppas att det går lika bra :)

So long!

Jag lever!

Hallå alla glada!

Ville bara tala om att jag lever. Jag har varken kört eller över någon i veckan så det känns ju ganska positivt :) Idag är det äntligen fredag och jag kan andas ut lite granna, 2 dagars ledighet tills jag ska tillbaka till mitt 2:a hem igen. Det känns verkligen som mitt 2:a hem eftersom jag sitter där nästan 10 tim isträck hela dagarna och med samma människor, det är som kollektiv.

Om jag ska summera veckan så har det gått upp och så har det gått ner och så upp igen och så kommer det vär att vara fram tills jag har blivit godkänd. Det är bara att ta nya tag på måndag!

Ikväll är ju min och Idas premiär på Hageby ridskola, jag ska rida min första lektion på säkert 10 år om inte mer. Jag fattar inte vad vi gett oss in på? Eftersom jag har haft fullt upp i veckan så har jag inte hunnit blir nervös inför ridningen men jag lovar att om några timmar kommer jag att få en så´n där äcklig kännsla i magen. Men å andra sidan har jag ju klarat av att köra bil varje dag i en vecka och överlevt så det ska nog gå vägen det här med :)

Imorgon blir det dop i Finspång, lilla Magda ska få vatten på huvudet. Och så blir det en massa bilkörning förstås :)

Vi kanske hörs nå´n gång framöver. Tjing, tjing!

Äckligt nervös

Måndagen närmar sig med stormsteg det är då det är dags att börja med körkortet. Jag är rent ut sagt äckligt nervös, jag känner mig som en tickande bomb. Sover dåligt på nätterna, drömmer bara mardrömmar, vaknar och har ångest och tänker - fy faan tänk om jag inte klarar det, känner mig tjutfärdig men tänker sedan - vad är det värsta som kan hända, jag kommer ju inte att dö, det blir lugnt och nervositeten lägger sig ett par timmar för att sedan börja om på nytt.

Så här har det varit hela veckan och kommer förmodligen att fortsätta så och jag hoppas, hoppas verkligen att det kan släppa lite efter första dagen på måndag.

Wisch me luck!

Min stora & lilla plutt

Var bara tvungen att stjäla denna bild ifrån världens bästa svägerska Åsa den var ju bara så bra. Tänk att  våran tjej har blivit så stor, det är svårt att fatta. Så lilla Limpan som inte heller är så liten längre.......vart tar tiden vägen? Älskar er båda
mest i hela världen !Semestern är slut, känns så där!

Nu har 3 veckors semester tagit slut, känns inget vidare! Det bara att ta nya tag och jag har ju faktiskt en hel del att se fram emot till hösten. Vi har haft världens bästa semester kan inte klaga på någonting. Första veckan flängde vi mest runt till höger och vänster. Vi var bl.a på en visit hos våra vänner Håkan & Linda i deras sommarstuga i Vimmerby, dem hade det så himla fint och mysigt. Stugan låg precis vid vattnet så Emma och Vera badade precis hela dagen. Vi var även hos svärmor och svärfar på deras land och hann med en sväng med fam Berglund/Alexandersson till Kolmården.

Efter en veckas farande var det riktigt skönt att packa bilen full för att dra vidare mot Hästö.


Ett litet sommarbi


Kolmården


Fullpackade påväg mot Hästö (båten sjönk inte)


Nicke och Emil hälsade på


En heldag på bryggan


Emma med sina kusiner


Dags att åka tub med Ingela


Emma har uppvisning

RSS 2.0