Fjortisfylla

Var hos ett par vänner igår och det blev lite för mycket rödvin. Slutade med att jag spydde och efter det blev allting svart :/
Imorse vaknade jag vid 07.00 och fick då världens ångestattack. Hur kom vi hem? När kom vi hem? Var vi tvugna att gå hem för att jag odrägligt full? Kröp jag hem? Vem faan har tagit bort linserna som inte sitter i? Fick vi med Emma hem? Ja frågorna snurrade i huvudet så jag var tvungen att väcka Jonte för att fråga men det enda han sa var att det blev lite för mycket rödvin. Ja, ja nu vaknade jag ett par timmar senare och det känns ialla fall lite bättre. Jag förstår inte varför man ska bli så där fjortis full ibland, det känns bara så pinsamt!

Snart semester

Idag är förhoppningsvis min sista arbetsdag innan semestern, det ska bli så underbart skönt att vara ledig i 3 hela veckor! Igår kom Nicke, Ylva och Emil till Norrköping så kvällen tillbringades hemma hos mamma. Vi grillade korv på hennes balka och det kändes surt att alla var lediga dagen efter förutom jag och Jonte. Ylvas mage växer och jag kan inte låta bli att klämma och känna......hoppas hon inte tycker att jag är allt för jobbig :) Eftersom dagis har varit stängt så har Emma sovit borta nästan hela veckan och det har inneburit en hel timmas längre sömn för mig på morgnarna alltså världens lyx men det har varit så himla tomt utan henne.  Efter jobbet idag blir det att leta upp La Familia för att se om det kanske blir ett dopp någonstans. Här kommer en bild på världens tuffaste brud. Tjing, tjing!


Första fästingenFy fasen ikväll har vi hittat en fästing på Emma, hon blev helt hysterisk. Just nu kryper det på hela mig, uschan´s!

Tack la familia för en trevlig helg!


På väg till Silja Galaxy mot Åbo


2 förväntansfulla barnEn & en annan peng spelades bort


Bollhavet var ett måste


Påkvällen blev det drinkar och....


disco såklart! Emil blev stört förälskad i tjejjen i bandet som spelade, när
han blir stor ska han flytta till henne (hon var ca 35 år)


Dagen efter blev det ett dopp i poolen

Vi har som sagt haft en riktigt trevlig helg, är bara lite trött på finskan (Sorry Heidi) :)


Så förbannad just nu, blä!

Fick just samtal ifrån Jonte som i sin tur fått samtal av polisen, det blev feta böter! F**n jag är så j***a arg! Det fanns inga vittnen och eftersom det var högerregeln så är det kört.

Inga pengar i världen skulle kunna ersätta om något hade hänt honom så vi är oerhört tacksamma för det men jag bara känner som att ska folk slippa undan bara för att det är högerregeln även om dem kör för fort och ev är ouppmärksamma.

Ja, ja det är väl bara att betala och tänka på Ängeln.
 

Och så några bilder


Emma & Vera vid Kungsträdgården


Blöjbyte på Ebbe som för övrigt är världens nöjdaste bebis


Jag var färdig att åka hela vägen till himlen

Vad vore Grönan utan sockervadd?Vi skrattade så vi grät i Skrattkammáren


Våran älsklings tjej


Mycket har hänt sedan sist

Vi har hunnit vara i Stockholm, gå igenom något som man inte tror ska hända en själv & blivit särbor.

Jag ska ta det ifrån början!

Förra helgen var vi på minisemester i Stockholm med Fam. Sand. Vi hade det riktigt nice! Vi unnade oss så som vi sällan gör annars. Vi bodde 2 nätter på Clarion Wellington ett perfekt hotell på Östermalm som låg så med gångavstånd till stan och Grönan. På fredag em när vi kom upp så tog vi en promenix, killarna ville ta en öl och Linda och jag skulle bara gå in på ZARA och där fanns hur mycket kläder som helst att plöja igenom. När vi kom tillbaka till uteserveringen där grabbarna satt så hade vi två tjejjer som var helt till sig för alldeles bakom dem satt självaste Zlatan. Håkan & Jonte hade självklart fixat varsin autograf till tjejjerna där det stod "Till Emma, Mvh Zlatan" så himla coolt! Lördagen tillbringade vi mestadels på stan och sedan gick vi till Grönan. Jag & Emma åkte barn fritt fall och jag höll på att dö, gör aldrig om det!

Igår var vi med om något som man inte tror ska hända en själv! Precis när jag kom hem ifrån jobbet ringer Jonte hem och säger "Jag har krockat med bilen och måste nog åka upp till sjukhuset men jag mår bra" Alltså jag vet inte hur många tankar som rusade i mitt huvud. Eftersom han ringde hem och sa att han var ok och inte hade ont så tog jag det ändå ganska lugnt men när jag sedan såg bilderna på NT så började jag nästan tro att han sagt så bara för att hålla mig lugn. Jontes mamma skjutsade upp mig till akuten och där låg stackarn inpackad i filt, spännremmar över kroppen, nackkrage, syrgasmask och dropp. Det såg riktigt läskigt ut men som väl är så mådde han bra. Efter att ha fått röntgat huvud, nacke och rygg så konstaterades att det såg ok ut och vi fick gå hem. Han hade en ängel vid sin sida
Nu ikväll har Jonte bestämt sig för att vi ska blir särbos. Han har tagit sitt pick & pack och flyttat ...........ner till källaren. Dock inte pga av mig utan av värmen :) Han har klagat ihjäl sig dem senaste nätterna och nu stod han inte ut längre ha, ha han är knäpp! Känns ialla fall himla tomt här i sängen nu. Jag får väl trösta mig med nå´t dåligt på tv:n en stund och sedan släcka lampan.

Imorgon bär det av till Åbo med Fam Nobrant/Persson och mamma. Emma ska få träffa Mumin hi,hi!

Godnatt min älskling hoppas att du har det svalt och skönt där nere! Älskar dig!RSS 2.0