En liten uppdatering

Ja jag har väl varit dålig på att skriva nu på ett tag men efter att ha fått skäll av min käraste svägerska Åsa så är det väl dags för en liten uppdatering.

Det har hänten hel del den senaste veckan


Förra helgen var vi ute i fina vädret så mycket som möjligt. Det var bara att plocka fram sommarkläderna
       Vi var även på dop. Jonte & jag är numera stolta faddrar till vår älskade Linus. Emma var så fin i sina nya kläder.


I tisdags var det dags för Emma att operera in rör i sina öron, hon var så himla duktig, inte en endaste liten tår trillade ner, mamma var så himla stolt! Under tiden vi väntade så ritade Emma en teckning till sin farmor som opererades samma dag. Krya på dig farmor! Du får teckningen när vi ses nästa gång!


Idag är det Valborg och det ska firas med ett litet barbeque partaj på Vrinnevigatan tilsammans med goda vänner.

Trevlig Valborg!

Veckorna springer iväg

Kan inte fatta att veckorna går så himla fort, det känns som om att det är måndag eller fredag jämt. Antagligen är det så för att kvällarna har varit fullspäckade den senaste tiden och kommer tyvärr att fortsätta så ett tag till. Detta gäller även helgen.

Idag fyller min kära pappa 70 år så jag tillsammans med mina syskon ska bjuda ut honom på restaurang. Vi träffas inte så ofta allihopa så det ska bli jätte kul. Nicke, Ylva och Emil kommer ner ifrån Stockholm så resten av helgen kommer att tillbringas med dem. På söndag ska vi gå på Big Comedy med Jenny & Anders.

Häromdagen var Emma och jag barnvakt till Linus...det är så mysigt! Emma är så duktig och hon det märks att hon verkligen tycker om sin kusin.  Hon passade på att berätta en liten saga för Linus och även han gillade sagan om Bamse :)


Min lilla påskkärringGlad Påsk!

Idag har Emma varit påskkärring på dagis, dem har pysslat och ätit påskmat. Hon är ju så söt min lilla påskkärring!
Ikväll ska jag hem till Mickis där vi ska ha tjekväll, ska bli super trevligt.
Imorgon blir sista arbetsdagen sedan långledigt...så skönt!
Vi hörs!

Vilken helg!

Gud vilket väder det var i lördags, så himla underbart, vill ha mer!

Resan till Stockholm gick bara bra. Barnen blev som vanligt överlyckliga när dem fick träffa varandra och det var fullt hålligång hela fredagskvällen. För första gången sov Emma i Emils våningssäng i hans rum och det gick super! Jonte och jag konstaterade att nästa gång vi åker till Stockholm så lämnar vi henne hos fam Nobrant/Persson och så tar vi in på hotell, ingen dum idé va?

Till lördagen hade vi inte bestämt något särskilt mer än att vi skulle försöka hitta på någonting, vi har en förmåga att fastna och aldrig komma iväg annars. Vi tog pendeln in till stan och var inne lagom till lunchen så vi gjorde ett stopp på Fridays, en mycket trevig resturang vid Kungsträdgården. Vi hade världens flyt och fick ett bord ute mitt i solen, Nicke och jag sprang över gatan till Ur & Pen där vi köpte solglasögon till barnen, dem blev så coola (hade bildbevis men mobilen har tyvärr pajat). Mätta och belåtna åkte vi sedan vidare till Junibacken, ett ställe som jag varmt rekomenderar alla småbarsföräldrar! Det som är så bra är att det är inomhus så man kan besöka det året om.
På tillbakavägen tog vi färjan in till stan och precis som oss så försökte alla människor att lapa i sig så mycket sol som möjligt, det var proppfullt på uteplatsen. På kvällen blev det grillning precis som jag önskade.

Igår var vi och firade min mamma som fyllde år, det firades med mat och tårta, mycket trevligt!

Puss på dig lilla mamma, du är bäst i hela världen!
                         
                            


Asgarv!

Alltså hittade gamla bilder här på jobbet,  jag dööööör!!!!!


En tripp till Stockholm

I e.m bär det av till Stockholm. Det var inte direkt igår vi var hemma hos fam Nobrant/Persson så vi kände att det var dags nu. Vet inte vad vi ska hitta på för skoj, vi har tidigare pratat om att åka till Junibacken men jag vet inte.......det är svindyrt att gå in men å andra sidan är det ju säkert kul för barnen. Egentligen tror jag i.o.f.s att Emma och Emil bara njuter av varandras sällskap utan att hitta på nå´n aktivitet. Det är verkligen underbart att se hur två så små skitungar kan tycka om och uppskatta varandra så mycket som dem gör, våra små sweeties!Ska övertala brorsan om att dra fram grillen imorgon om det blir fint väder,  hoppas!

Igår skulle jag träffa min kära vän Åsa Lindqvist efter jobbet vid 18.00 så jag kände att det inte var nå´n idé att åka hem emellan. Mamma och jag bestämde oss för fördriva tiden med en promenad men det sket sig i starten kan man säga :) Vi hann bara ner till strömmen och där fick vi ju se att Bishop redan hade öppnat sin uteservering så snabbt in för att beställa en varsin öl och sedan ut för att få ett bord i solen.
Numera har mamma och jag en egen kod Ska vi gå på promenad = ska vi ta en öl


RSS 2.0